Zondag, Maart 24, 2019
Reparaties & Tarieven

Computer Service Maastricht - Reparaties

Reparaties:
Een probleem met de computer komt altijd ongelegen en is erg vervelend.
Wij repareren alle merken Computers, Laptops, Macbooks en iMac's.
Wij begrijpen heel goed dat u eigenlijk niet zonder uw computer kunt. Daarom doen wij altijd ons best om u zo snel mogelijk te helpen en vaak lukt ons dat ook. Wij beschikken over een professionele P.H.D.I Hardware Diagnose kaart waarmee wij de computer kunnen testen op hardware fouten. Indien de hardware in orde is dan moet het probleem softwarematig zijn. In ongeveer 90% van de gevallen is uw toestel te repareren tegen een betaalbare prijs.

Softwarematige problemen proberen wij altijd eerst op te lossen zonder dat uw bestanden, programma's en instellingen verloren gaan maar soms zit er niets anders op dan de computer helemaal leeg te maken en Windows opnieuw te installeren. Het is zaak eerst te onderzoeken wat er precies aan de hand en dan te overleggen met de klant wat de mogelijkheden zijn en tegen welke kosten. Soms moeten wij de reparatie eerst uitvoeren om te zien of repareren nog wel mogelijk is.

Tarieven:
(Onze tarieven zijn altijd incl. BTW. Indien de kostprijs voor een reparatie hoger wordt dan 70euro vragen wij u (middels een prijsopgave) altijd eerst om akkoord te gaan)
Indien het ons lukt om uw probleem op te lossen en/of uw computer te repareren krijgt u van ons een prijsopgave met een aantal opties. Wij hanteren onderzoekskosten รก 35 euro indien wij uw probleem kunnen oplossen en u toch afziet van de reparatie. Wij hebben immers tijd en werk besteed om u proberen te helpen. Indien wij u niet kunnen helpen betaald u helemaal niets. No Cure No Pay.

Wij werken (meestal) niet per uur maar kijken naar eerst naar het probleem om te zien wat er allemaal (tijd en onderdelen) nodig is om het op te lossen. Sommige reparaties zijn per uur onbetaalbaar. Wij proberen daarom elke reparatie betaalbaar te houden ook al doen we er meerdere dagen over. Voor diensten en/of huisbezoek(en)/werkzaamheden ter plaatse gelden andere tarieven. Wij kunnen telefonisch altijd wel een schatting maken aan de hand van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden.

In principe kunnen wij alle problemen oplossen maar in enkele gevallen wegen de kosten te zwaar om tot reparatie over te gaan. Ook dan krijgt u van ons een goed en eerlijk advies en betaald u geen onderzoekskosten!

Enkele voorbeelden van problemen die wij voor u kunnen oplossen:

 • De computer gaat niet meer aan en u hoort wel of geen ventilator(s) draaien

 • Tijdens het opstarten start de computer steeds weer vanzelf opnieuw op met een BSOD. (Blue Screen of Death)

 • De computer gaat wel aan maar blijft hangen of is overdreven langzaam geworden.

 • De stroomplug van de laptop zit los of is afgebroken. De laptop kan niet meer van stroom worden voorzien en/of worden opgeladen.

 • Het beeldscherm van uw laptop is gebroken, erg donker (gedimmed) of gaat meteen uit na het aanzetten van de laptop.

 • Virussen en Spyware verwijderen.

 • Toetsenborden van notebooks vervangen

 • Slechte/kapotte Accu's vervangen (ook van Mobiele Telefoons & Tablets)

 • De harde schijf van uw computer is kapot en dient vervangen te worden en Windows of MacOS opnieuw installeren.
  Het terughalen van data vanaf een defecte harddisk is in veel gevallen ook mogelijk maar vaak een kostbare operatie.
  Zie hiervoor ons Datarecovery gedeelte.

 • Wij repareren ook Macbooks, iMac's, iPhone's, iPads en Samsung Tablets/Telefoons.

Voorrijkosten:
Het is niet mogelijk om reparaties bij u thuis of op kantoor uit voeren. Voor andere problemen en/of storingen zoals Internet problemen/aansluiten kunnen wij misschien wel een huisbezoek plannen of u kunt misschien gebruik maken van onze dienst hulp-op-afstand. Ook hebben wij een haal- en brengservice voor 25euro. (Prijs is excl. afkoppelen en/of weer aansluiten) Leg uw probleem anders eerst aan ons voor en zodat wij kunnen bepalen of een huisbezoek zinvol is en vraag gerust naar een prijsindicatie. De voorrijkosten bedragen eveneens 25euro.

Dit doen wij niet:
Om de kwaliteit van een mogelijke reparatie te waarborgen nemen wij in de meeste gevallen geen reparaties aan waar al aan "gewerkt" is. Een laptop bv. die niets meer doet en/of al open is geweest of waarvan men zelf een beeldscherm heeft willen vervangen nemen wij niet aan. Dit heeft alles te maken met minder leuke ervaringen uit het verleden en mogelijke garantieaanspraken. Hiermee willen wij voorkomen dat wij verantwoordelijk worden gehouden voor gebreken die niets met onze reparatie te doen heeft.

Wij repareren ook geen printers en doen ook geen papierstoringen op locatie verhelpen. De kosten voor reparatie van printers of langskomen om een papierstoring te verhelpen zijn vaak hoger dan een nieuwe printer. Daarnaast is het zeer lastig om aan onderdelen te geraken en is het uit elkaar halen van een printer erg tijdsintensief. Door een nieuwe printer aan te schaffen heeft u ook weer garantie. Wij hopen op begrip hiervoor.


 

Wij repareren ook iMac's en Macbooks


,,Dhr. Janssen uit Maastricht''
,
Ik had problemen met mijn PC en
dat hebben ze bij Computer Service Maastricht prima en snel voor mij opgelost!

,,Mevr. Verjans uit Maastricht''
Onze PC deed helemaal niets meer. De harddisk moest vervangen worden en Windows opnieuw geinstalleerd. Gelukkig had ik mijn belangrijkste bestanden nog op een stick staan. ,,Mevr. Dreessens uit Maastricht''
Mijn notebook kon niet meer worden opgeladen. De connector waar de oplader in moet was afgebroken. Deze is vakkundig vervangen en nu kunnen we hem weer gebruiken.

,,Kapperscollege Maastricht''
Onze laptop ging wel aan maar gaf geen beeld en na 2 seconden ging ie weer uit. Bleek toch NIET het moederbord te zijn.
 
,,Rutger uit Maastricht''
Mijn laptop vertoonde allemaal horizontale strepen en is nu weer vakkundig en snel gerepareerd.