Zondag, Maart 24, 2019
Office365

Computer Service Maastricht - Office365

Voor zakelijke en/of de veel eisende gebruiker was er vroeger BPOS van Microsoft. Tegenwoordig heet dit geweldige product Office365. Computer Service Maastricht is Microsoft Partner en wij kunnen u helpen met het aanvragen, overzetten en inrichten van Office365 op uw (Windows en/of Mac) computer. Wij raden zakeijke gebruikers aan om over te stappen op Office365 voor bedrijven. Waarom? Nou gewoon omdat uw documenten en e-mail veilig in de cloud van Microsoft worden opgeslagen. Iedereen weet dat backups maken belangrijk is maar in de praktijk komt daar maar weinig van terecht en een eigen server is duur. Uw data in de cloud is veiliger dan wanneer deze alleen op uw computer of laptop staat.

Met Office365 voor bedrijven heeft u een backup als uw computer crasht of gestolen wordt. Via een webbrowser kunt u snel via een andere computer of tablet inloggen in de portal van https://login.microsoftonline.com/nl

Let op! 
Office365 is vaak ook gewoon in de winkel te koop echter is dit vaak office365 voor particulier en thuisgebruik. Het gaat dan om Office365 Home of Office365 Personal. De Personal editie is  voor 1 computer en de Home versie voor 5computers waarbij u bv het hele gezin wilt voorzien van MsOffice en een OneDrive cloudoplsag van 1TB. Heeft u een eigen domeinnaam en bv. e-mail op uw eigen domeinnaam dan moet u Office365 voor bedrijven nemen zodat u ook de e-mail kunt koppelen aan office365. (Deze fout wordt vaak gemaakt bij de aanschaf omdat men niet helemaal op de hoogte is van de mogelijkheden)

Met Office365 kunt u uw belangrijke documenten en/of foto's in de OneDrive opslaan. De OneDrive applicatie zorgt ervoor dat uw wijzigingen weer via Internet gescynchroniseerd worden naar de cloud. Installeer OneDrive op meerdere computers en kies per computer welke mappen en bestanden u wilt laten synchroneren. 

Uw e-mail is toegangkelijk via Outlook of via Outlook Web Access (OWA) in de portal. U kunt ook uw smartphone en/of tablet verbinden met Office365 en uw e-mail, contacten en agenda worden direct gesynchroniseerd. Heeft u meerdere medewerkers? Dan kunt u ook gedeelde mailboxen met elkaar gebruiken. Shared mailboxen zijn gratis

Wat kost Office365?
Office365 is een product in abbonementsvorm van Microsoft. Er bestaan verschillende abbonementen. U kunt bv. alleen de standaard diensten afnemen met Office365 Business Essentiels maar u kunt ook kiezen om de nieuwste MsOffice versie te huren. Een Office Pakket met Outlook, Word, Excel kost al snel 200,- per computer. Met 1 Office365 Business Premium account huurt u de MsOffice software en kunt u altijd de laatste nieuwe versie van MsOffice downloaden en op 5 Computers installeren. Voor kleine ondernemingen tot 5 computers is dit ideaal. U kiest bv. voor u zelf één Business Premium Licentie en voor uw andere werknemers Business Essentials. Daarmee kunt 5 computers voorzien van de nieuwste Office software en al uw belangrijke data veilig opslaan in de Cloud. Bent u zelfstandig en maar alleen maar u heeft wel meerdere computers dan is 1 Business Premium account al voldoende. Hieronder een overzicht van de meesta gangbare Office365 abonnementen en de bijbehorende prijzen Ex BTW. Houdt er wel rekening mee dat er eenmalige installatiekosten bijkomen om u account in te richten. Deze installatiekosten verschillen per situatie. U kunt kiezen voor een jaar- of een maandabonnement als u maandelijks wilt kunnen opzeggen.

Office365

Gedelegeerd beheer
Nadat u klant bij ons bent geworden kunt u ons machtigen om namens u het beheer te mogen uitvoeren. Zo kunnen wij u snel helpen om uw wachtwoord te resetten of om andere accounts te blokkeren of om nieuwe accounts of mail adressen voor u aan te maken. Extra werkzaamheden zitten echter niet in het abonnement inbegrepen.

Meer informatie over Office365?
Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Elke situatie is anders en wij staan u graag te woord om u te helpen om een keuze te maken.
Tevens kunnen wij een schatting maken voor de eenmalige setup en installatiekosten. Wij helpen u graag alle bestaande mail, contacten en documenten over te zetten op Office365. Met office365 staan uw gegevens veilig in de cloud van Microsoft. Wij factureren u deze dienst maar wij hosten deze dienst niet zelf. Wij werken als adviseur en wederverkoper en de continuiteit is daardoor gewaarborgd. Als u wilt kunt u ook zo weer bij ons weg met uw abonnement. Daar doen wij niet moeilijk over en helpen u graag.  

Ook kunt u bij ons een hulp-op-Afstand contractje afsluiten zodat u op ons kunt terugvallen indien u vragen, problemen en/of extra werkzaamheden heeft. Wij kunnen u dan helpen door uw computer op afstand over te nemen. Bent u al klant van ons? 
 

  ,,Office365"