Zondag, Maart 24, 2019
Internet & Bellen

Computer Service Maastricht - Internet, Telefoon & Televisie

Indien u internet besteld krijgt u vaak een doe-het-zelf pakket thuisgestuurd. Indien u niet weet hoe u dit moet aansluiten kunt u dat ook aan ons overlaten. U kunt het natuurlijk eerst zelf proberen maar u bent zeker niet de eerste die 2 na dagen sukkelen de handdoek in de ring moet gooien.

Wij hebben reeds vele klanten aangesloten en of dat nu van Tele2, Online, Telfort, KPN of Ziggo is maakt voor ons niets uit. Heeft u een draadloos modem en/of router dan zorgen wij ervoor dat deze draadloos goed beveiligd wordt met een WPA sleutel die alleen bij u bekend is zodat de buren niet mee kunnen liften over uw verbinding.

Met Voice over IP (Voip) zegt u de analoge telefoonlijn vaarwel en belt U (goedkoper) via Internet. Indien U een huis- of persoonsalarm gebruikt met uitbelmogelijkheden is een analoge telefoonlijn vereist omdat dit altijd blijft werken. Bij een evt Internet storing heeft u bij Voip ook geen telefoon en kunt u niet bellen of gebeld worden. Dit is een belangrijke valkuil bij het aanvragen van Internetbellen.

In sommige huizen zit de aansluiting voor Internet in de meterkast ipv in de woonkamer. Een handset dat tevens een basisstation is wel handig maar geen goed idee indien dit in de meterkast moet worden aangesloten.

Ook het aansluiten van uw Interactieve TV pakket (ook met 2e TV op de slaapkamer) kunnen wij voor u verzorgen.

Wist u trouwens al dat u bij ons ook Internet, Bellen en Interactieve TV kunt aanvragen? Wij zijn o.a. reseller van onderstaande aanbieders en hebben regelmatig acties met leuke kortingen en/of andere extra's. Kom langs of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan vergelijken wij voor u de aanbiedingen en geven een eerlijk advies.

       

 


,
,Mevr Henssen"
Wij hadden Internet besteld maar onze zoon had geen tijd om het aan te sluiten. Dit hebben wij door Computer Service Maastricht laten doen. Gelukkig maar want daar waren wij zelf nooit uitgekomen!


,,Dhr. Speetjens"
Ook ons belprobleem heeft Computer Serice Maastricht mooi opgelost met een degelijke handset

Siemens Gigaset met meerdere handsets leverbaarSiemens Gigaset met meerdere handsets leverbaar