Zondag, Maart 24, 2019
Hulp op afstand

Computer Service Maastricht - Hulp op afstand

Stel u bent bezig op de PC en u wilt een e-mail verzenden. U start Outlook maar u krijgt een of andere vage foutmelding te zien. Misschien wilt u iets printen maar er staan een heleboel printopdrachten in de wachtrij en u krijgt ze maar niet weg. U wilt een update installeren maar de installatie wordt niet goed voltooid. Uw antivirusprogramma moet vervangen worden of wil niet updaten. Wat nu? U heeft behoefte aan hulp. U kunt natuurlijk met uw computer naar onze zaak komen maar als uw internetverbinding gewoon werkt is het ook mogelijk dat wij u op afstand helpen. Nooit meer uw PC afkoppelen voor kleine dingen. Wij hebben tools waarmee wij uw beeldscherm op afstand kunnen overpakken en meekijken naar uw probleem. Ook kunnen wij uw Windows Server(s) beheren op afstand.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Voor de dienst beheer-op-afstand heeft u een onderhoudsabbonement nodig. Een abonnement biedt een aantal voordelen waaronder korting op de uit te voeren werkzaamheden, ondersteuning per mail, telefoon en remote monitoring van een aantal belangrijke zaken. Per situatie is het abonnement verschillend. Een bedrijf met een eigen SBS Server en 4 werkstation betaalt natuurlijk een ander bedrag dan een particulier met slechts 1 laptop. Voor meer informatie kunt u het beste even contact opnemen om e.a. te bespreken.

Aan de rechterkant kunt u op verzoek van uw helpdeskmederwerker een HOA sessie starten.
 
Waarom een abonnement?
Met een onderhoudsabonnement helpen wij u zowel telefonisch, per mail en/of op afstand. Afhankelijk van het abonnement zijn er meestal nog extra kosten bij het gebruik van Hulp op Afstand. Per incident hanteren wij een maximaal bedrag van 65euro Excl. Materiaal.

Start hieronder uw HOA sessie.