Zondag, Maart 24, 2019
Datarecovery

Computer Service Maastricht - Datarecovery

Een harddisk is een elektronisch apparaat met bewegende delen en is zeer gevoelig. Vooral de data die erop staat is voor veel mensen belangrijk. Externe schijven worden vaak als opslagtank gebruikt en dat is helemaal fout. Het komt helaas vaak voor dat een harddisk het begeeft of crasht en dan is alle data die erop staat niet meer op een normale manier toegankelijk. Er zit dan meestal niets anders op dan de harddisk te vervangen en/of Windows opnieuw te installeren.

Datarecovery


Maar waar zijn uw belangrijke documenten of uw foto's gebleven? Misschien had u nog e-mail of contactpersonen op uw computer staan. In de praktijk blijken maar weinig mensen een degelijke back-up te maken en Datarecovery is meestal erg duur. U kunt maar beter een back-up maken en alles dubbel hebben wat u lief is maar vaak is het al te laat als u dit leest.

In sommige gevallen (maar niet altijd) moet de harddisk naar een speciaal bedrijf. Omdat dit niet altijd nodig is kunnen wij een vooronderzoek starten om de schijf weer toegankelijk te maken. Indien dit vooronderzoek niets uithaalt kunnen wij de schijf alsnog naar een speciaal bedrijf sturen. Wij zijn Authorized Partner van Stellar Data Recovery, een bedrijf met specialisten die niets anders doen op dit gebied.

Als het ons lukt om de data terug te halen bent u vele malen goedkoper uit dan wanneer de harddisk opgestuurd moet worden. Indien wij de harddisk alsnog moeten opsturen kost dat niets meer dan dat u zelf doet. Als geautoriseerde reseller krijgen wij een korting en dat is onze winst.

Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Stellar Data Recovery maak dan gebruik van onze unieke kortingscode 4U7NRA.
U kunt bellen met 030-7600702

Schade aan een harde schijf bestaat uit logische schade, fysiek schade of een combinatie van beide. Het is goed mogelijk dat logische schade een gevolg is van een fysiek probleem. Bij fysieke schade zal de harde schijf, door een speciaal bedrijf open gemaakt moeten worden in een zogenaamde cleanroom. Bij Logische Schade kunnen wij vaak zelf handelen waardoor de kosten veel goedkoper kunnen zijn dan wanneer ditzelfde bedrijf bij logische schade moet handelen. Laat uw schijf dus eerst bij ons nakijken en dan geven wij u advies.

Kostenoverzicht harddisk:

Vooronderzoek 65 euro incl BTW. bij logische schade (Excl. Recoverykosten indien mogelijk 65 - 750 euro incl BTW)
Uitgebreid onderzoek in het lab. 100 euro bij fysieke schade (Excl. Recoverykosten indien mogelijk 750 - 4000 euro incl BTW)

Wij kunnen mogelijk ook data terughalen van diverse sd-kaartjes en usb-sticks.


,,COEN GORTER INTERIEUR CONCEPTEN BV"

De Harddisk v/d PC waarop de administratie stond was gecrasht. De inhoud is compleet teruggehaald en binnen 3 dagen waren wij weer helemaal up-and-running!


10011001001100110100101111
01001011010101011000101010

,,DHR FRIJNS UIT MAASTRICHT"
Mijn notebook was gevallen maar dankzij Computer Service Maastricht heb ik mijn afstudeerscriptie weer terug.
Ik ben nog nooit zo blij geweest!